Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Șoferii nu se învață minte: Iată ce a făcut Poliția pe drumurile din țară - Foto

© Facebook / Inspectoratul Național de PatrularePoliția de Patrulare
Poliția de Patrulare - Sputnik Moldova
Abonare
Mii de conducători auto din Republica Moldova au făcut asta în ultimele 24 de ore.

CHIȘINĂU, 21 aug — Sputnik. Peste o mie de încălcări ale Regulamentului Circulaţiei Rutiere au fost depistate de ofițerii Inspectoratului Național de Patrulare în ultimele 24 de ore.

Poliția - Sputnik Moldova
Societate
Inspectoratul Național de Patrulare: Nou avertisment pentru conducătorii auto - Video

Cele mai frecvente încălcări ale RCR, soldate cu persoane traumatizate, au avut loc din cauza vitezei excesive, șofatului în stare de ebrietate și a imprudenței în trafic.

Peste 600 de conducători auto s-au ales cu procese verbale pentru depășire de viteză, nouă — pentru că șofau fără permis de conducere. Alți zece șoferi au fost depistați în stare de ebrietate la volanul mașinii, dintre care şase se aflau în stare avansată de ebrietate.

Pe parcursul a 24 de ore s-au produs opt accidente rutiere, în urma cărora o persoană a decedat, iar alte opt au fost traumatizate.

Oamenii legii recomandă tuturor conducătorilor auto, dar și pietonilor, să respecte principalele reguli de circulație.

Astăzi, echipajele mobile ale INP, dotate cu dispozitive pentru măsurarea vitezei de deplasare de tip „RADAR", activează pe drumurile:

Ești șofer și-ți plac motocicletele? Poliția ți-a pregătit o surpriză>>>

M3: Chișinău — Comrat, km 72 — 124; M5: Criva — Bălți — Chișinău — Tiraspol, km 194 — 224; km 281-296; R1: Chișinău — Ungheni, km 40 — 70; R3: Chișinău — Hâncești — Cimișlia; R4/ M1: Goian — Criuleni, km 18 — 42; R6: Chișinău — Orhei, km 13 — 21; R26: Bender — Căușeni — Cimișlia, km 6 — 59; R30: Anenii Noi — Căușeni — Ștefan Vodă, km 35 — 95; R33/ G98: pe segmentul raionului Hâncești; R34: orașul Leova.

Fluxul de știri
0