Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Incendiu la Paris: sunt 22 de persoane rănite, printre care și copii în stare gravă

CC0 / Pixabay / 12019 / Un véhicule de pompiers
Un véhicule de pompiers - Sputnik Moldova
Abonare
Un incendiu de proporții a izbucnit într-un bloc de locuit în apropiere de Paris. Șapte persoane, printre care cinci copii se află în stare gravă, iar o femeie se zbate între viață și moarte.

CHIȘINĂU, 20 aug – Sputnik. Un incendiu de proporții din apropierea Parisului a făcut 22 de răniți. Focul a izbucnit duminică duminică seara în cartierul Landy din Aubervilliers, în apropierea Parisului. Șapte persoane, printre care cinci copii se află în stare gravă, iar o femeie se zbate între viață și moarte. 

Un homme a agressé au couteau des passants à Paris, une opération de police en cours, 12 mai 2018 - Sputnik Moldova
Atac terorist la Paris, sunt victime

Printre răniți sunt și 10 polițiști care au încercat să ajute victimele să iasă din clădirea arzândă. Până la venirea pompierilor aceștia au încercat să ajute oamenii să se evacueze. 

Pentru a stinge focul au fost antrenați în jur de 100 de pompieri. Incendiul a fost stins după aproximativ două ore. Cauzele izbucnirii incendiului rămân deocamdată necunoscute. A fost deschisă o anchetă. 

Imobilul avea două etaje și era amplasat în apropierea sediului Primăriei din Aubervilliers, în departamentul Seine-Saint-Denis.


Fluxul de știri
0