Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Probleme le frontiera Moldovei: Ce se întâmplă la unele puncte de trecere

© Sputnik / Samvel Sepetchian / Accesați arhiva multimediaUn poste de contrôle, stop
Un poste de contrôle, stop - Sputnik Moldova
Abonare
Trafic intens și astăzi la unele puncte de trecere a frontierei: sute de unități de transport așteaptă la ieșirea din țară.

CHIȘINĂU, 16 aug — Sputnik. Poliția de Frontieră a Republicii Moldova informează că și astăzi se atestă trafic intens în punctele de trecere situate la frontiera de est. Astfel, media timpilor de așteptare depășește 30 de minute.

Probleme se înregistrează în punctul de trecere comun Palanca-Maiaki-Udobnoe, pe direcția ieșire din Republica Moldova. Cu puțin timp în urmă, aici așteptau să traverseze frontiera aproximativ 180 de unități de transport.

Premierul Pavel Filip - Vama Leușeni - Sputnik Moldova
Societate
Colapsul de la frontiera cu România: Autoritățile au găsit soluția

În punctul de trecere Tudora-Starokazacie, tot pe direcția de ieșire din țară erau 70 de unități de transport.

Poliția precizează că sectorul tranzit spre Ucraina este blocat cu mașini, fapt ce condiționează formarea cozilor pe partea moldovenească.

De menționat că astăzi, 16 august, între orele 03:15 și 04:55 nu a funcționat Sistemul Informațional al Serviciului Vamal din Ucraina, fapt ce a condiționat dificultate la înregistrarea călătorilor. La această oră, reprezentanții celor patru autorități de frontieră și vamale din Republica Moldova și Ucraina activează la capacitate maximă pentru degajarea circulației.

Fluxul de știri
0