Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Mezina Haciaturian regretă, iar fratele ei a făcut o mărturisire șocantă despre tatăl lor

© Photo : Никеричев Андрей / АГН "Москва"Рассмотрение в Останкинском суде ходатайства следствия об аресте сестер Хачатурян, обвиняемых в убийстве отца (2 августа 2018). Москвa
Рассмотрение в Останкинском суде ходатайства следствия об аресте сестер Хачатурян, обвиняемых в убийстве отца (2 августа 2018). Москвa - Sputnik Moldova
Abonare
În timp ce se decide soarta surorilor Haciaturian, acuzate că și-au omorât tatăl, fratele lor a făcut o declarație care scoate în vileag natura barbară a tatălui lor.

CHIȘINĂU, 16 aug — Sputnik. Maria Haciaturian, în vârstă de 17, care se află împreună cu surorile sale în izolatorul de anchetă penală din Moscova, fiind acuzată de uciderea tatălui său, regretă cele întâmplate, a declarat în fața jurnaliștilor Anna Kuznețova, împuternicită pentru drepturile copilului pe lângă președintele Rusiei.

Pe data de 27 iulie, în holul unui bloc situat pe șoseaua Altufiev din Moscova, a fost depistat cadavrul locatarului Mihail Haciaturian, în vârstă de 57 de ani, cu multiple răni în regiunea gâtului, pieptului și în inimă. Fiind suspectate de comiterea crimei, au fost reținute cele trei fiice ale victimei — Maria, Anghelina și Cristina care au, respectiv, 17, 18 și 19 ani.

Экстрасенс Зираддин Рзаев - Sputnik Moldova
Rusia
Uluitor: Ce a declarat clarvăzătorul Ziraddin Rzaev despre cazul surorilor Haciaturian

Judecătoria Ostankino le-a pus sub arest pe cele trei surori, până pe 28 septembrie curent. În prezent, fetele se află în izolatorul de anchetă penală nr. 6 din Moscova.

Mama fetelor, Aurelia Dunduc, originară din Moldova, le-a povestit jurnaliștilor despre umilințele la care era supusă permanent de către Mihail, ulterior și fiicele sale având parte de aceeași soartă.

Totodată, în presă a apărut informația cu privire la faptul că fetele au fost abuzate sexual, în repetate rânduri, de către Mihail Haciaturian.

Să se trateze, să învețe și… să aștepte

„Am văzut un mare regret, suferință, probabil că nici nu mai are rost să vorbim despre asta", le-a spus Kuznețova jurnaliștilor după ce a vizitat-o pe Maria Haciaturian în Izolatorul de Anchetă Penală nr. 6.

Jurista susține că a discutat cu fata despre asistența medicală care, conform unei declarații anterioare, trebuie să i se acorde. Apoi au convenit să solicite suplimentar documentele de la policlinica la care Maria era înregistrată.

„Va fi programată o examinare suplimentară", a comunicat Kuznețova.

Potrivit acesteia, este important ca Maria, din septembrie, când începe anul școlar, să se implice în procesul de studii, cu atât mai mult cu cât, până acum, nu a avut posibilitatea de a se încadra pe deplin în acest proces.

Partea tenebroasă și cea luminoasă a lui Mihail Haciaturian, ucis de propriile fiice>>>

„Am discutat cu ea cum își va urma studiile, deoarece a lipsit foarte mult de la ore, iar acum trebuie să recupereze", a adăugat Kuznețova.

Aceasta a menționat că este îngrozitoare nu doar crima în sine, ci și faptul că ea (crima) li s-a părut fetelor a fi unica soluție pentru situația în care se aflau.

Citiți materialul integral pe ru.sputnik.md

Fluxul de știri
0