Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Uluitor: Ce a declarat clarvăzătorul Ziraddin Rzaev despre cazul surorilor Haciaturian

© Photo : official site of Zirradin RzayevЭкстрасенс Зираддин Рзаев
Экстрасенс Зираддин Рзаев - Sputnik Moldova
Abonare
Clarvăzătorul Ziraddin Rzaev, originar din Azerbaidjan, faimosul participant la emisiunea „Lupta clarvăzătorilor” („Битвы Экстрасенсов”), a mers la locuința familiei Haciaturian unde, ghidat de capacitățile sale paranormale, a scos la iveală mai multe detalii interesante.

CHIȘINĂU, 15 aug — Sputnik. Clarvăzătorul azer Ziraddin Rzaev a decis să le ajute pe surorile Haciaturian care sunt învinuite de uciderea tatălui lor, Mihail Haciaturian, în vârstă de 57 de ani, comunică Sputnik Armenia.

Ziraddin Rzaev este finalistul sezonului șase al proiectului televizat „Lupta clarvăzătorilor”. În anul 2008, Rzaev a ocupat locul doi în competiția persoanelor cu capacități paranormale. Deocamdată nu este clar dacă vizita clarvăzătorului la locuința familiei Haciaturian face parte dintr-o nouă serie a proiectului televizat.

Ancheta consideră…

Pe 27 iulie, pe holul unui bloc de locuințe de pe șoseaua Altufiev a fost depistat cadavrul locatarului Mihail Haciaturian, în vârstă de 57 de ani, cu multiple răni în regiunea gâtului, pieptului și în inimă. Fiind suspectate de comiterea crimei, au fost reținute cele trei fiice ale victimei — Maria, Anghelina și Cristina care au, respectiv, 17, 18 și 19 ani. Judecătoria Ostankino le-a pus sub arest pe cele trei surori, până pe 28 septembrie curent. În prezent, fetele se află în izolatorul de anchetă penală nr. 6 din Moscova.

Мать сестер Хачатурян (справа), обвиняемых в убийстве своего отца, около Останкинского суда (2 августа 2018). Москвa - Sputnik Moldova
Rusia
Mama surorilor Haciaturian, care și-au ucis tatăl, rupe tăcerea

Mama fetelor, Aurelia Dunduc, originară din Moldova, le-a povestit jurnaliștilor despre umilințele la care era supusă permanent de către Mihail, ulterior și fiicele sale având parte de aceeași soartă.

Totodată, în presă au apărut informații, cu referire la declarația surorilor acuzate, că acestea ar fi fost abuzate sexual, în repetate rânduri, de către Haciaturian.

Potrivit ipotezelor luate în calcul de anchetă, surorile l-au atacat pe tatăl lor în momentul în care acesta dormea în șezlong. La interogatoriu ele și-au recunoscut vina și au explicat că erau în relații ostile cu tatăl lor pentru că, pe parcursul unei perioade îndelungate, acesta le-a provocat suferințe morale ".

Rzaev a vizitat casa în care a locuit familia Haciaturian — Maria, Anghelina, Cristina și tatăl lor Mihail. Urcând la etajul unde a fost găsit cadavrul lui Haciaturian, clarvăzătorul azer a apucat mânerul ușii de la apartament. Rezemându-se apoi de ușă, Rzaev le-a spus celor de față că a simțit un val rece.

„Acest bărbat avea o mare încărcătură negativă. Era ca un bolnav psihic. În forul lui interior era ca un copil, dar avea caracter de dictator și se conducea de propriile-i legi", a menționat clarvăzătorul vorbind despre Haciaturian.

Potrivit lui Rzaev, toți copiii sufereau din cauza lui Mihail pentru că tot răul pornea de la el.

„Era foarte gelos pe fiicele sale. Ca un bărbat caucazian, el considera că fiicele sale sunt onoarea sa. Ele au crescut fără mamă și sub presiune", a spus Ziraddin.

Îngrozitor: Iată cine era și ce făcea Mihail Haciaturian, ucis de propriile fiice>>>

Acesta afirmă că îi este cunoscut acest sentiment al lui Mihail, ca și oricărui bărbat caucazian. Iar toate vorbele despre hărțuire sunt minciuni.

Surorile insistă pe versiunea violenței în familie

Pe 2 august, Judecătoria Ostankino din Moscova le-a arestat pe toate cele trei surori Haciaturian. Mama acestora, Aurelia Dunduc, a dezvăluit în cadrul unei emisiuni în direct, moderată de Andrei Malahov, noi detalii despre tragedia din familie. Potrivit femeii, fiicele, fiind deja în izolator, i-au spus că tata le siluia și le bătea crunt. Mamei nu-i spuneau, pentru că nu vroiau să o traumeze.

Самолет - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Bunica surorilor Haciaturian care și-au ucis tatăl a plecat urgent din Moldova

Aurelia a recunoscut că, până a-l fi ucis pe tatăl lor, fiicele nu i-au spus nimic de violențele la care erau supuse și că se întâlneau pentru câteva minute în timp ce ele plimbau câinele.

„Nu înțeleg, cum poate un tată să-și violeze propria fiică? Ele afirmă că acest lucru s-a întâmplat, orice ar spune alții", a declarat mama.

Dunduc afirmă că a fost nevoită să se căsătorească cu tatăl fetelor, deoarece Haciaturian o violase pe când ea avea 17 ani. Femeia susține că Mihail era un tiran și un sadic care, pe parcursul mai multor ani, o bătea și o strângea de gât, îi interzicea să se întâlnească cu părinții și cu rudele. Ea observase că bărbatul vorbea întotdeauna cu copilele pe un ton ridicat, însă până la plecarea ei nu le-a bătut și nu le-a agresat.

„Se vede că după plecarea mea el s-a apucat de fete. Eu nu le-am păzit", a mai adăugat mama surorilor Haciaturian.

Fluxul de știri
0