Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Grav: O fetiță de trei ani a înghițit detergent- iată care este starea acesteia

CC0 / Pixabay / Skitterphoto / Ребенок
Ребенок - Sputnik Moldova
Abonare
Un copil de doar trei ani a ajuns la spital după ce a înghițit o capsulă cu detergent lichid.

CHIȘINĂU, 16 aug — Sputnik. Un copil de trei ani a ajuns la spital după ce a înghițit o capsulă cu detergent lichid. Cazul a avut loc într-o familie de orașul Chișinău. Fetița a fost internată la Institutul Mamei și a Copilului.

Maidanezi - Sputnik Moldova
Societate
Îngrozitor: Un copil de doar de ani a fost mușcat de față de un câine în Capitală

"Copilul este internat în secția chirurgie septică. Minora a suferit arsuri de gradul întâi la stomac. Starea ei este stabilă și va fi externată în următoarele zile", a declarat pentru Sputnik Moldova purtătorul de cuvânt al Institutului Mamei și al Copilului, Maxim Cazacu.

Potrivit părinților minorei, fetița a înghițit capsula toxică într-o clipă de neatenție. Copila a găsit capsula prin casă și a băgat-o în gură.

Anterior, un caz asemănător a avut loc la Cantemir. Un copil de un an şi cinci lui a înghiţit diluant pentru vopsea. Medicii le recomandă părinților să nu lase copii fără supraveghere și să păstreze produsele chimice pentru curățenie în locuri sigure.

Fluxul de știri
0