Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Îngrozitor: Un copil de doar de ani a fost mușcat de față de un câine în Capitală

© Sputnik / Игорь Зарембо / Accesați arhiva multimediaMaidanezi
Maidanezi - Sputnik Moldova
Abonare
Comparativ cu anii precedenți, numărul câinilor fără stăpân a crescut în Capitală. Aceștia devin și agresivi, în special, victimele lor sunt copiii.

CHIȘINĂU, 9 aug — Sputnik. Copilul se afla pe un teren de joacă din sectorul Buiucani al Capitalei când a fost atacat și mușcat chiar de față de un maidanez.

Câini - Sputnik Moldova
Societate
Asta e prea de tot: Iată ce face o haită feroce chiar în centrul Capitalei – Video

Potrivit publika.md, copilul a fost transportat de urgență la Spitalul "Emilian Coţaga" din Capitală. Medicii de acolo au declarat că starea de sănătate a minorului este stabilă, iar în curând acesta va fi externat.

"A fost adus, transportat în secție de către serviciul AMU Buiucani cu diagnoza plăgi mușcate regiunea geniană pe dreapta. A fost acordată asistenţă chirurgicală primară a copilului, prelucrare chirurgicală a plăgii. Urmează tratamentul, starea generală e stabilă, dinamica este pozitivă", a declarat pentru publika.md Egor Porosencov, care este medic de la spitalul "Emilian Coţaga".

Părinții copilului i-au povestit medicului că au auzit nişte ţipete puternice afară şi au alertat imediat Poliția.

Doctorii spun că totuși mușcătura i-a afectat fața băiatului. După ce a fost consultat de un medic radiolog, urmează un tratament indicat de specialist.

Fluxul de știri
0