Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ultimă oră: Un moldovean, printre persoanele decedate la Genova - Detalii

© AFP 2022 / ANDREA LEONIUn pod s-a prăbușit pe autostrada A10, din Nordul Italiei, în orașul Genova
Un pod s-a prăbușit pe autostrada A10, din Nordul Italiei, în orașul Genova - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Ministerul Afacerilor Externe a confirmat că un moldovean a murit în urma prăbușirii unui pod în orașul italian Genova.

CHIȘINĂU, 15 aug — Sputnik. O persoană din Republica Moldova a murit după ce podul din orașul Genova, Italia s-a prăbușit. Informația fost confirmată de reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe. Aceasta are dublă cetățenie, iar consulatul se află în contact cu rudele persoanei decedate. Consulul General al Republicii Moldova la Milano s-a deplasat la Genova.

Un pod s-a prăbușit pe autostrada A10, din Nordul Italiei, în orașul Genova - Sputnik Moldova
Moldovenii din Genova sunt îngroziți: Podul se clătina de câteva zile

În urma prăbușirii podului de la Genova au murit cel puțin 38 de persoane, alte zeci fiind rănite. Consulatul Republicii Moldova la Milano este în contact permanent cu autorităţile locale şi monitorizează evoluția situației.

În momentul de față, potrivit poliţiei locale se fac investigaţii la faţa locului şi nu se cunoaşte identitatea tuturor victimelor. Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova va reveni cu noi informaţii la prima apariţie a acestora.

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene reaminteşte că cetățenii Republicii Moldova pot solicita asistență consulară la numărul de urgență al Consulatul Republicii Moldova la Milano: +39 320 610 89 89.

Fluxul de știri
0