Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Imagini de groază: Dresor, atacat de o reptilă chiar in fața spectatorilor - Video

Abonare
Un dresor din Thailanda a decis să demonstreze publicului un truc mai spectaculos, băgând mâna în gura deschisă a reptilei, dar la un moment dat ceva a mers prost.

Spectacole cu dresori de crocodili sunt obișnuite pentru Thailanda, însă este dificil să prezici eventualele atacuri ale reptilelor.

Pe rețelele de socializare au devenit virale imaginile video în care crocodilul atacă un dresor, care a decis să bage mâna în gura reptilei pentru a surprinde publicul.

Maidanezi - Sputnik Moldova
Societate
Îngrozitor: Un copil de doar de ani a fost mușcat de față de un câine în Capitală

Incidentul a avut loc în orașul Chiang Rai, Thailanda. Bărbatul le demonstra spectatorilor trucul când, la un moment dat, animalul nemulțumit și-a închis brusc maxilarele.

După câteva secunde, victima a reușit să scoată din mâna din „menghinele” crocodilului. Bărbatul a reușit să se ridice în picioare, iar partenerul acestuia a început imediat să distragă atenția reptilei. Dresorul mușcat de crocodil a reușit să se îndepărteze de animalul de pradă.

Potrivit proprietarului fermei de crocodili, victima a primit asistență medicală și în câteva săptămâni va putea să revină la serviciu.

Este greu de presupus ce anume a înfuriat reptila. Pe de altă parte, un animal de pradă mereu va rămâne un animal de pradă, indiferent de modul în care omul îl dresează.

Fluxul de știri
0