Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Încă o victimă a accidentului din Kaluga a fost adusă acasă - Detalii

© Photo : IGSUÎncă un moldovean care a suferit în accidentul din Kaluga a fost adus acasă
Încă un moldovean care a suferit în accidentul din Kaluga a fost adus acasă - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat de 20 de ani care a avut de suferit în urma accidentului din regiunea Kaluga, Rusia, a fost adus acasă cu trenul.

CHIȘINĂU, 13 aug — Sputnik. Încă o victimă a teribilului accident produs în regiunea Kaluga a fost adusă acasă cu ajutorul reprezentanții Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI. 

Авария в Кишиневе дтп accident rutier - Sputnik Moldova
Societate
Filmul care a îndurerat întreaga țară – Iată cum au murit cei șase moldoveni la Kaluga

Al cincilea pacient este un bărbat în vârstă de 20 de ani care a suportat diverse traumatisme în urma accidentului. Acesta a fost preluat de ofițerul IGSU și a fost transportat la Chișinău cu trenul de pe cursa Moscova — Chișinău.

Pe parcursul drumului, pacientul a fost monitorizat de medicul din cadrul SMURD care i-au acordat toată asistența necesară pentru ca acesta să ajungă în siguranță în Republica Moldova. De pe peronul gării acesta a fost preluat de o ambulanță SMURD și a fost dus la Institutul de Medicină Urgentă din Capitală pentru tratament.

Tragicul accident produs în regiunea Kaluga a luat viața a șase cetățeni ai Republicii Moldova, iar alte 8 persoane din țara noastră s-au ales cu diverse traumatisme. Gestionarea cazului a fost efectuată prin crearea unei celule de criză, iar Guvernul Republicii Moldova a acoperit toate cheltuielile de repatriere a cetățenilor țării noastre.

Fluxul de știri
0