Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accidentul din Kaluga a mai făcut o victimă. Moldoveanul aflat în comă a murit

© Photo : Vk / КалугаДТП на Киевской трассе в Калужской области
ДТП на Киевской трассе в Калужской области - Sputnik Moldova
Abonare
Bărbatul în vârstă de 43 de ani se afla în stare gravă la spital și nu a reușit să supraviețuiască. Acesta s-a aflat în comă din momentul producerii teribilului accident și nu și-a mai revenit.

CHIȘINĂU, 13 aug – Sputnik. Un moldovean, din cei opt răniți în accidentul rutier din Kaluga, Rusia, a decedat. Informația a fost oferită de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență din Moldova, care anunță că astăzi, 13 august, o echipă de salvatori va pleca spre Rusia pentru a aduce acasă corpul neînsuflețit al acestuia.

Bărbatul în vârstă de 43 de ani era în stare gravă la spital și nu a reușit să supraviețuiască. Acesta se afla în comă din momentul producerii teribilului accident și nu și-a mai revenit. 

Свеча - Sputnik Moldova
Societate
Orașul Căușeni își îngroapă morții în accidentul din Kaluga

Alți doi moldoveni rămân în continuare internați în spitalul din Rusia și vor continua tratamentul până când medicii vor permite externarea acestora. 

Tragedia s-a produs, sâmbătă dimineața, 4 august, la ora 7:40, pe drumul M3 din Rusia. În accident au fost implicate trei unități de transport, inclusiv un microbuz de model Mercedes Vito cu numere de înmatriculare ale Republicii Moldova. În urma impactului, 8 persoane au decedat, dintre care 6 cetățeni ai Republicii Moldova. Alți opt moldoveni au fost răniți, unul dintre aceștia a decedat astăzi la spital. 

Vor fi aduși în sicrie. Cine sunt moldovenii care au murit în accidentul din Kaluga>>>

Impactul celor trei mașini a fost filmat de o cameră de bord amplasată pe un autovehicul care tocmai se deplasa în spatele microbuzului cu cetățenii moldoveni.

Victimele accidentului rutier sunt din Căușeni și Ștefan-Vodă.

Pe rețelele de socializare a fost făcut publică înregistrarea video cu momentul producerii gravului accident.

Fluxul de știri
0