Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Femeie jandarm, călcată în picioare de protestatari la București: Detalii șocante

© REUTERS / Octav GaneaThousands of Romanians joined an anti-government rally in the capital Bucharest
Thousands of Romanians joined an anti-government rally in the capital Bucharest - Sputnik Moldova
Abonare
Femeia este internată, fiind suspectată de fractură de coloană cervicală: ar putea să rămână paralizată.

BUCUREȘTI, 11 aug — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Moment de coșmar la miting — un grup extrem de violent de protestatari a atacat și a capturat doi jandarmi, dintre care o femeie.

Femeii i-a fost smulsă casca și a fost realmente călcată în picioare și lovită cu pumnii și obiecte contondente de câteva zeci de huligani, intenția fiind clară de a-i aplica lovituri care o puteau ucide.

Proteste la București - Sputnik Moldova
"E o tentativă de lovitură de stat, diaspora e paravanul!" - concluzie șocantă

Femeia a fost salvată de alți protestatari care s-au opus, făcând zid în jurul celor doi jandarmi prăbușiți, punându-și sănătatea și chiar viața în pericol.

Din informații de ultimă oră, se pare că femeia jandarm are fractură de coloană cervicală. Adică a fost la un pas să i se rupă gâtul, deci moarte sau cel puțin paralizie. Fără comentarii.

În Piață, protestatarii pașnici au început să se retragă, dar un număr de huligani, probabil de câteva sute, continuă să arunce cu pietre și bucăți de asfalt, cu bare de fier etc.

Jandarmii folosesc gaze lacrimogene și un tun de apă. 

Fluxul de știri
0