Mesaj dur pentru ofiţerii de informaţii: „Le sugerez să se mai gândească”

© Sputnik / Georgiana ArseneDaniel Dragomir
Daniel Dragomir - Sputnik Moldova
Abonare
Daniel Dragomir susţine că suntem conduşi de o minoritate zgomotoasă care este în stare să arunce ţara în aer.

BUCUREŞTI, 11 aug — Sputnik, Georgiana Arsene. Fostul ofiţer al Serviciului Român de Informaţii Daniel Dragomir a avut o reacţie extrem de dură după protestul de ieri, care a degenerat în manifestări violente.

Proteste la București - Sputnik Moldova
Societate
Probă făcută publică de jandarmi: Înregistrările violențelor! Video cu secvențe teribile!

El spune că România se lasă condusă de o minoritate „cretină", de o mână de dezaxaţi, o masă de huligani şi infractori care lovesc jandarmul şi atrage atenţia asupra pericolului pe care această atitudine de supunere faţă de aceste elemente o poate avea asupra României pe viitor.

Dragomir precizează că minoritatea este în stare să arunce România în aer, mai ales că nu acţionează de capul ei, ci are în spate „securiştii şi procurorii din statul paralel, partide politice şi trusturi media".

„Şeful forţelor armate spune că forţele armate trebuie să sta să aştepte să fie linşate. Bun, am înţeles tot ceea ce era de înţeles!", a scris Dragomir într-o postare de pe blogul romania30.ro.

Acesta a precizat că evenimentele de ieri din Bucureşti arată că timpul păcii a luat sfârşit şi că legea şi odinea pot fi impuse doar cu forţa în ţara noastră.

Ce ar trebui să înţeleagă actuala Coaliţie şi oamenii politici din evenimentele de ieri? Ei vor trebui să priceapă că milioane de români vor şti să îşi apere votul şi se va găsi o mână de oameni care să pună ordine în ţară.

Dragomir şi-a exprimat public susţinerea pentru forţele de ordine despre care spune că şi-au făcut aseară datoria în Piaţa Victoriei şi a cerut identificarea urgentă a responsabililor pentru violenţele de ieri şi pedepsirea exemplară a acestora.

„Later edit. Celor din servicii care planifică un Maidan în România le sugerez să se mai gândească. Nu vom sta deoparte şi nu le va fi uşor, la puşcărie", a punctat Dragomir, în stilul caracteristic — ferm şi concis.

Informaţiile privind planificarea unui Maidan în România încep să fie din ce în ce mai vehiculate şi, potrivit informaţiilor Sputnik, oferite de o sursă extrem de credibilă, violenţele vor continua.

În această seară, protestatarii s-au strâns iar în Piaţa Victoriei şi spun că nu vor ceda.

Fluxul de știri
0