Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Probă făcută publică de jandarmi: Înregistrările violențelor! Video cu secvențe teribile!

© REUTERS / Inquam Photos/Octav GaneaProteste la București
Proteste la București - Sputnik Moldova
Abonare
Film document prezentat de Jandarmeria Română, ce prezintă atât scenele de violență, cât și atitudinea exemplară a unor protestatari care au salvat doi jandarmi.

BUCUREȘTI, 11 august, Sputnik, Dragoș Dumitriu. Jandarmeria Română a publicat un montaj cu secvențe de violență provocate de huligani contra forțelor de ordine, dar care au pus în pericol și protestatarii pașnici.

Jandarmeria dă dovadă de corectitudine, mulțumind protestatarilor "care s-au comportat exemplar", redând și secvențele în care câțiva cetățeni și-au pus viața în pericol salvând doi jandarmi de agresiunea criminală a unui grup masiv de huligani.

"Noaptea trecută, în Piața Victoriei, au fost foarte mulți oameni care s-au comportat exemplar, cărora le mulțumim pentru spiritul civic de care au dat dovada!", transmite Jandarmeria Română.

Pe de altă parte, jandarmii îi denunță pe cei care au profitat de protest pentru a provoca și ataca forțele de ordine.

"Au fost însă și unii care au înțeles că protestul înseamnă un război personal al lor cu jandarmeria", precizează sursa citată.

Urmăriți acest film document, este cea mai bună cale pentru ca fiecare să decidă — unde vrem să ajungem? Presa internațională scrie "Haos în România". Ce vrem să facem cu țara noastră?

”Din cauza violențelor din film, accesul la imagini se face dând click pe link, apoi pe mesajul privind violența prezentată”.

Fluxul de știri
0