Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Detalii sinistre: Mamă și fiică, ucise și incendiate într-o pădure - Video

© Photo : Poliția Republicii MoldovaPoliția din Soroca a depistat un cadavru necunoscut cu semne de putrefacție și parțial carbonizat
Poliția din Soroca a depistat un cadavru necunoscut cu semne de putrefacție și parțial carbonizat - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat riscă să-și petreacă toată viața după gratii după ce a omorât cu sânge rece trei femei - Detalii cutremurătoare.

CHIȘINĂU, 10 aug — Sputnik. Un tânăr de 22 de ani, locuitor al raionul Soroca, este suspectat de dublu omor. Crima ar fi fost săvârșită pe 2 iulie curent, iar pe 7 august oamenii legii au reținut suspectul.

Убийца - Sputnik Moldova
Societate
Omor descoperit după patru ani, în urma unui sunet făcut la Poliție de iubita unui ucigaș

Poliția din Soroca a fost alertată în seara zilei de 1 august în legătură cu faptul că într-o pădure din preajma șoselei Soroca—Florești, între satele Pârlița și Dumbrăveni, a fost depistat un cadavru cu semne de putrefacție și parțial carbonizat.

Veniți la fața locului și în urma cercetărilor, polițiștii au identificat cadavrul. Este vorba de o femeie de 42 de ani, locuitoare a raionului Soroca. În cadrul unei cercetări repetate, pe 4 august, în același loc, la o distanță de 1 000 de metri, a fost depistat alt cadavru cu semne de putrefacție și, la fel, parțial carbonizat.

Și în acest caz era vorba de o persoană de gen feminin de 15 ani, ambele date dispărute în data de 2 iulie. În urma investigațiilor și a acțiunilor ample întreprinse de polițiști și procurori, în data de 7 august polițiștii au reținut un suspect.

Audiat de poliție, individul și-a recunoscut vina. Acesta a povestit cu lux de amănunte scenariul crimei. În ziua cu pricina, victimele au oprit o mașină de ocazie pentru a ajunge la Soroca. Suspectul, aflându-se la volanul unei mașini, s-a oferit să le ajute.

Pe drum, între suspect și victime s-a iscat un conflict, iar victimele au sărit din mașină și au fugit. Suspectul a oprit mașina și s-a luat după ele. A găsit-o pe femeie în pădure, i-a aplicat mai multe lovituri, până a lăsat-o fără cunoștință.

Apoi a găsit-o și pe minoră pe care a violat-o și ucis-o. Ulterior, pentru a ascunde probele infracțiunii, suspectul le-a dat foc. De asemenea, în cadrul audierilor, suspectul a recunoscut că a mai comis o crimă în luna iunie a anului 2012 — a omorât o fată de 15 ani, după care a aruncat cadavrul într-un iaz.

Suspectul este reținut pe 72 de ore și riscă detenție pe viață. La moment polițiștii și procurorii întreprind acțiuni de investigație pentru a stabili toate circumstanțele.

Fluxul de știri
0