Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Serviciile cadastrale și de stare civilă vor fi acordate altfel: Iată ce s-a schimbat

© Sputnik / Владимир Песня / Accesați arhiva multimediaРабота московских школ
Работа московских школ - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Agenția Servicii Publice anunță programarea prealabilă pentru alte două categorii de servicii.

CHIȘINĂU, 9 aug — Sputnik. Agenția Servicii Publice (ASP) anunță că programarea prealabilă este disponibilă acum și pentru serviciile cadastrale și cele de stare civilă prestate de instituție.

Cetățenii se pot înscrie la oricare centru multifuncțional al ASP utilizând Sistemul informațional „Programare electronică".

Doritorii se pot adresa prin intermediul paginii web oficiale a Agenţiei www.asp.gov.md, telefonic la numerele de contact ale centrelor multifuncționale afișate în compartimentul „Informaţii utile/Subdiviziuni teritoriale" sau prin intermediul Call-centrului la numărul de telefon 14909. Programarea este deschisă pentru un termen de trei luni.

Pașaport - Sputnik Moldova
Societate
Nu vom mai plăti pentru programarea prealabilă la perfectarea pașaportului

Pentru a solicita aceste servicii prin intermediul paginii web este necesar de a urma câțiva pași simpli. Inițial se va selecta serviciul dorit, se va indica localitatea și oficiul, iar apoi data și ora. Pentru validarea programării se vor completa câmpurile Nume, Prenume, Telefon și Email.

Completarea incorectă a acestor câmpuri, precum și neconcordanța dintre datele înscrise în formularul de înregistrare și datele persoanei care se prezintă la solicitarea serviciului, vor duce la anularea programării. Înregistrarea va fi anulată și în cazul neprezentării la data și ora selectată, fiind necesară o nouă programare pe site-ul ASP în acest sens.

ASP reamintește că programarea prealabilă la serviciile prestate de Agenție este gratuită. Aceasta asigură accesul prioritar la servicii în afara rândului electronic de așteptare pentru etapa de preluare a comenzii. Pentru celelalte etape, precum achitarea serviciului ș.a. se va respecta rândul din centru.

Fluxul de știri
0