Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O moldoveancă a fost adusă din România cu elicopterul SMURD: Iată ce a pățit aceasta

Abonare
O tânără de 17 ani a fost adusă de urgență în Moldova după ce a ajuns victima unui grav accident rutier.

CHIȘINĂU, 9 aug — Sputnik. Un echipaj aero-medical SMURD a adus de la Galați la Chișinău o tânără de 17 ani, originară din raionul Cantemir.

Elicopter SMURD - Sputnik Moldova
Societate
Un elicopter românesc a survolat din nou Chișinăul - Video

Potrivit datelor Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, minora a suferit diverse traumatisme în urma unui accidentului rutier produs în data de 7 august.

Tânăra a fost lovită de o mașină în timpul ce se deplasa cu bicicleta. Pe parcursul zborului, echipa de medici și paramedici SMURD Galați a monitorizat starea pacientei, transportată în Capitală în stare gravă, dar stabilă.

Elicopterul SMURD a aterizat pe stadionul Dinamo la municipiul Chișinău. Ulterior adolescenta a fost preluată de serviciu asistență medicală urgentă și transportată la "Institutul Mamei și Copililui" din Chișinău pentru următoarele intervenții medicale.

De la începutul anului 2018, 14 intervenție aero-medicală SMURD au fost înregistrate pe teritoriul Republicii Moldova și a treia în aceasta săptămâna.

Fluxul de știri
0