Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Nu i-au dat apă și mâncare copilului lor până acesta a murit: Iată ce riscă doi părinți

CC0 / Pixabay / jakobking85 / Младенец
Младенец - Sputnik Moldova
Abonare
Un cuplu din SUA ar putea să-și petreacă tot restul vieții după gratii după ce copilul lor de 10 luni a murit din cauza înfometării și deshidratării.

CHIȘINĂU, 9 aug — Sputnik. Un cuplu ce reprezintă o sectă religioasă din Michigan, SUA, ar putea să-și petreacă tot restul vieții după gratii după ce copilul lor de doar zece luni a murit din cauza înfometării și deshidratării, scrie New York Times

Pumn - Sputnik Moldova
Societate
Alertă: 13 copii torturați la o tabără de odihnă, Poliția nu a fost lăsată să intre

Cei doi soți nu au cerut ajutorul medicilor din motive religioase și pentru că nu aveau încredere în serviciile care le puteau oferi specialiștii. Seth Welch și Tatiana Fusari au 27 de ani și mai au doi copii în vârstă de doi și patru ani.

Ei sunt acuzați de crimă și abuz asupra unui minor. Tinerii părinți au fost șocați să audă acuzațiile care li se aduc și pedeapsa pe care ar putea să o primească, în cazul în care vor fi găsiți vinovați.

"Sunteţi acuzaţi de abuz asupra unui copil, aţi provocat intenţionat sau nu daune fizice unui copil. Această infracţiune poate fi pedepsită cu închisoare pentru tot restul vieţii", au declarat procurorii.

Potrivit oamenilor legii, atunci când ambulanța a ajuns la casa celor doi, micuța nu mai avea pus, avea ochii și obrajii trași, semne ale malnutriției. Medicii care au ajuns la fața locului nu au mai putut să o salveze pe micuța Mary și au constatat decesul. Autopsia a arătat că bebelușul a murit din cauza neglijenței părinților. Cei doi părinți au recunoscut că fiica lor începuse să scadă în greutate de mai bine de o lună, dar nu au mers cu ea la medic din motive religioase.

Fluxul de știri
0