Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Incredibil: Un şofer a luat 33 de amenzi în mai puţin de patru ore

© Sputnik / Miroslav RotariCamere de supraveghere video trafic auto
Camere de supraveghere video trafic auto - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Un tânăr a reușit sa lase mască poliția și o companie care oferă automobile în chirie.

CHIȘINĂU, 8 aug — Sputnik. Un turist britanic, care a călătorit în Dubai şi a luat o mașină în chirie, a fost surprins cum depăşeşte limita de viteză admisă de 33 de ori în mai puţin de patru ore.

Un tânăr din Anglia, în vârstă de 25 de ani, a ajuns în Dubai pe 30 iulie şi imediat a luat în chirie pentru două zile un Lamborghini Huracan. Pentru chiar supercar-ului, turistul a achitat peste 1600 de dolari SUA, scrie The National.

пограничная полиция - Sputnik Moldova
Societate
Un bărbat a condus mașina 16 ani fără să știe că are carnetul de șofer fals - Detalii

A doua zi, compania care a oferit mașină în chirie a primit 33 de notificări cu privire la încălcarea regulamentului circulației rutiere.

Astfel, s-a constatat că în mai puţin de patru ore, şoferul din Marea Britanie a rulat cu viteze cuprinse între 126 şi 230 de km/h pe lângă 33 de radare instalate pe două drumuri.

O mare parte din încălcările înregistrate de radare au avut loc la distanţă de câteva minute, iar două în genere la fiecare 60 de secunde.

Poliţia din Dubai a reacţionat prompt şi un echipaj de patrulare a tras șoferul-turist pe dreapta. Supercar-ul a fost confiscată.

Suma totală a amenzilor pentru depăşirea limitelor de viteză se ridică la peste 19 mii de de dolari SUA, iar peste 27 de mii de dolari SUA vor trebui achitați pentru recuperarea mașinii de la parcarea cu plată a poliției.

Top 5 greșeli făcute de șoferi pe timp de ploaie torențială>>>

Huracan-ul se află încă în posesia turistului britanic, deoarece pe lângă bani pentru chiria mașinii, tânărul a lăsat şi paşaportul său drept gaj. Compania care i-a oferit automobilul presupune că bărbatul poate părăsi țara fără a plăti toate amenzile. Pentru asta, este suficient ca bărbatul să declare că şi-a pierdut pașaportul la ambasada Angliei din Dubai.

Fluxul de știri
0