Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un bărbat a condus mașina 16 ani fără să știe că are carnetul de șofer fals - Detalii

© Sputnik / Мирослав Ротарьпограничная полиция
пограничная полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Polițiștii de Frontieră au descoperit că un bărbat a vrut să treacă frontiera cu carnetul de șofer fals.

CHIȘINĂU, 16 iulie — Sputnik. Poliţistii de Frontieră au depistat un cetăţean moldovean care conducea un autoturism cu permisul de conducere falsificat. Bărbatul de 40 de ani s-a prezentat la punctul de trecere Tudora pentru a ieşi din ţară. Acesta se afla la volanul unei mașini de model Volvo, înmatriculată în Republica Moldova.

Cătușe - Sputnik Moldova
Societate
Cu câți bani îți poți procura un permis de conducere în Moldova

La sfârșitul săptămânii trecute, în timpul desfășurării controlului la trecerea frontierei de stat, polițiștii de frontieră au solicitat conducătorului auto pe lângă documentele de călătorie şi cele pentru mijlocul de transport.

Oamenii legii aveau suspiciuni referitor la autenticitatea permisului de conducere. În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că documentul este falsificat.

Bărbatul a declarat că în 2002 și-a făcut studiile la școala auto din orașul Rezina. Atunci bărbatul a plătit 150 de euro unei persoane pe care a găsit-o prin intermediul internetului pentru a se asigura că va primi carnetul de șofer.
Bărbatul și-a interupt călătoria, revenind în țară pentru a-și pune în ordine documentele.

Permisul a fost reținut și va fi transmis spre expertiză, iar cercetările sunt continuate de către angajaţii Poliţiei de Frontieră în vederea stabilirii circumstanţelor infracţiunii constatate.

Fluxul de știri
0