Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

The National Interest dezvăluie „arma secretă” de pe tancul rusesc Armata

© Sputnik / Evgueni Biatov / Accesați arhiva multimediaT-14 Armata
T-14 Armata - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Tancul T-14 Armata, al cărui design a fost presurat de inovații de către constructorii care au lucrat pentru dezvoltarea și perfecționarea sistemelor încorporate, include unul care îl face practic invulnerabil pentru armele antitanc, potrivit revistei The National Interest.

CHIȘINĂU, 7 aug — Sputnik. Arma secretă de pe tancul rusesc T-14 Armata este sistemul său activ de protecție Afganit, anunță revista americană The National Interest.

Tsunami - Sputnik Moldova
Mass-media din SUA avertizează cu privire la arma rusească "Apocalipsa"

Potrivit sursei citate, constructorii sistemului Afganit au reușit să unească sistemul de protecție a armelor antitanc Drozd și sistemul de bruiaj optoelectronic Chtora într-unul.

Sistemul Afganit constă din două grile de radare active pe fiecare parte a armei. Aceste radare funcționează atât în regimuri active, cât și pasive. Astfel, în modul pasiv, ele permit localizarea radarelor inamice și interceptarea semnalelor transmise de rachete antitanc.

În plus, noul sistem va include mai mulți senzori optici proiectați pentru a urmări focul de rachete antitanc.

Conform revizuirii, sistemul Afganit include și mijloace speciale, amplasate în partea din spate a rezervorului, pentru arderea munițiilor de fum sau destinate combaterii undelor radar.

SUA sunt vulnerabile în fața rachetelor rusești „Kinjal”>>>

Sistemul Afganit furnizează, de asemenea, bile de echipament care se mișcă cu o viteză de 1700 de metri pe secundă pentru a intercepta rachete antitanc, în cazul în care alte mijloace nu sunt suficiente pentru a proteja armura.

Fluxul de știri
0