Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Avertismentul Poliției de Frontieră: Ce se întâmplă la două puncte de trecere

© Sputnik / Мирослав РотарьПограничная полиция
Пограничная полиция - Sputnik Moldova
Abonare
La două puncte de trecere a frontierei de stat s-au format coloane imense de mijloace de transport.

CHIȘINĂU, 6 aug — Sputnik. Poliția de Frontieră informează că la punctele de trecere a frontierei Palanca — Maiaki — Udobnoe și Tudora — Starokazacie se atestă trafic intens al mijloacelor de transport.

Poliția de Frontieră - Sputnik Moldova
Societate
Fenomen periculos: Polițiștii de Frontieră din Cahul au rămas fără cuvinte

Potrivit instituției, la punctul de trecere Palanca — Maiaki — Udobnoe s-a format o coloană de aproximativ 100 de mijloace de transport pe sensul de ieșire din țară.

Problemele au început încă noaptea, după ce timp de trei ore punctul de trecere nu a activat din cauza unei probleme tehnice la baza de date a autorității vamale din Ucraina.

Totodată, circulația este îngreunată și în punctul de trecere Tudora — Starokazacie, acesta fiind blocat de mijloacele de transport.

Călătorii sunt îndemnați să dea dovadă de înțelegere și răbdare.

Culmea tupeului: Un bărbat a vrut să treacă frontiera fără a prezenta pașaportul>>>

Poliția de frontieră mai informează că punctele de trecere de tip debarcader Soroca — Țekinovka și Cosăuți — Iampoli și-au reluat activitatea, după ce timp de 5 zile nu au funcționat din cauza nivelului ridicat al apelor râului Nistru.

Fluxul de știri
0