Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

O șansă unică pentru moldovenii din Italia ca să prindă un loc de muncă cu 8.500 de euro

© Sputnik / Alexander Vilf / Accesați arhiva multimediaRoma, Italia
Roma, Italia - Sputnik Moldova
Abonare
O vestită companie italiană anunță concurs de angajare, cu un contract de 8.500 de euro. Condițiile pe care trebuie să le întrunească candidații sunt: să cunoască limba italiană, să nu fie alergici, să știe să lucreze la calculator și să fie buni cunoscători ai gustului rafinat de ciocolată.

CHIȘINĂU, 6 aug – Sputnik. Moldovenii cate muncesc în Italia și cunosc bine limba italiană au o șansă unică de a se angaja la un job dulce, la propriu. Una dintre cele mai vestite companii de ciocolată Ferrero anunță angajări de degustători de ciocolată, care vor fi plătiți cu 8.500 de euro. 

Шоколад со вкусом кваса - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Ciocolata, cafeaua și peștele ar putea să dispară definitiv de pe piață

Compania anunță prin intermediul site-ul Travel and Leisure că angajează 20 de degustători profesioniști de ciocolată, cu un contract de 8.500 de euro. Angajările se fac în orașul italian Alba. 

Înainte de a trece la degustarea propriu –zisă, compania va organiza un curs de școlarizare pentru viitorii angajați. 

Cerințele față de candidații la această funcție sunt cât se poate să simple: să cunoască limba italiană, să nu fie alergici, să știe să lucreze la calculator și desigur să fie buni cunoscători ai gustului rafinat de ciocolată. 

 

Fluxul de știri
0