Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un tip de înșelătorie cu denumirea simbolică ”sex gratis pe plajă” capătă amploare

CC BY 2.0 / brh_images / heels @ eXXXotica Miami 2010Perks of the Job? Pentagon Credit Cards Used To Finance Sex and Gambling
Perks of the Job? Pentagon Credit Cards Used To Finance Sex and Gambling - Sputnik Moldova
Abonare
La ce poate duce sexul oferit pe gratis, au înțeles unii bărbați care au vrut să obțină și plăcere dar și să economisească niște bani.

CHIȘINĂU, 5 aug – Sputnik. Mai mulți turiști străini care au mers la odihnă pe litoralul Mării Negre din Bulgaria au fost trași pe sfoară de un grup criminal care a pus la cale un nou tip de înșelătorie, denumită simbolic de oamenii legii ”sex gratis pe plajă”. 

Заседание Парламента 23.09.2016 - Sputnik Moldova
Politică
Deputat: Practicarea prostituției? Aici eu cred că trebuie să mă abțin

Este vorba despre mai mulți cetățeni ai Marii Britanii care au fost jefuiți și bătuți, după ce au fost ademeniți să facă sex gratis cu minore. Presa de la Londra scrie că este vorba despre o adevărată mafie, care are ca țintă turiștii străini beți și care sunt ademeniți de fete minore pe plajele sau locurile mai retrase pentru a face sex. 

Imediat ce erau aduși în locuri mai ascunse de văzul lumii, aceștia erau bătuți și jefuiți de un grup de bărbați. Fetele care ademeneau victimele se aflau sub controlul interlopilor locali.  Cel mai des aceste cazuri au fost documentate pe plajele din Sunny Beach și stațiunile Bansko sau Borovets. Totul a ieșit la iveală după ce mai multe victime au scris despre ”peripețiile” prin care au trecut pe site-ul popular în rândul turiștilor TripAdvisor. 

Fluxul de știri
0