Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Așa ceva nu a mai văzut nimeni: Sânii unei chinezoaice luminează - Video

CC0 / Pixabay / xusenru / Femeie - Imagine Simbol
Femeie - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Inginerul și bloggerul chinez Naomi Wu a uimit internauții cu noul ei costum: atunci cânl îl îmbracă, sânii fetei luminează din interior ca o lampă. Un truc magic? Nu! Secretul este mult mai simplu decât pare.

CHIȘINĂU, 2 aug — Sputnik. Naomi Wu, inginer chinez și blogger, cunoscută pe inernet ca „SexyCyborg”, a creat un costum în care pieptul „strălucește” ca o lampă. Într-un videoclip postat pe YouTube, fata povestește cum i-a venit această idee și cum a realizat-o.

Naomi a mărturisti că s-a inspirat dintr-un videoclip de pe platforma Reddit, în care o femeie, care avea implanturi mamare siliconice, le făcea să „lumineze” cu ajutorul unei lămpi puternice.

Fiind un inginer profesionist și pasionat de îmbrăcămintea hi-tech, Naomi a decis să creezi acest „efect” prin noua sa invenție.

Femeie - poză simbol - Sputnik Moldova
Cea mai sexy prezentatoare meteo din lume uimeşte internetul

Pentru corset, fata a folosit țevi din fibră optică pentru ca lumina să fie vizibilă din toate părțile.

Bloggerul nu a vrut să ascundă țevile, care au devenit un accesoriu „cyberpunk” al costumului ei. Lanternele atârnă pe spatele fetei. Ea a adăugat, de asemenea, niște spoturi mici care iluminează inscripțiile pe picioarele ei.

Imaginile video, distribuite pe YouTube pe data de 31 iulie, au fost accesate deja de peste 80 de mii de ori.

Fluxul de știri
0