Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Iată cum arde mașina politicianului ucrainean pe care au încercat să-l ucidă astăzi Video

CC0 / Pixabay / skeeze / Пожарник на месте ЧП
Пожарник на месте ЧП - Sputnik Moldova
Abonare
Un consilier municipal din orașul Kamensk, regiunea Dnepropetrovsk din Ucraina, a ajuns în stare gravă la spital, după ce mașina în care se afla a fost aruncată în aer.

CHIŞINĂU, 2 aug — Sputnik. Poliția din Ucraina a calificat explozia produsă în mașina în care se afla un consilier municipal drept tentativă de omor. Potrivit RIA Novosti, explozia a avut loc în regiunea Dnepropetrovsk din Ucraina, iar una dintre victimele atentatului este consilierul municipal Vitalii Cerneavski, care reprezintă partidul Iuliei Tomoșenko, Batikivșina, în consiliul municipal din orașul Kamensk.

Presa ucraineană a transmis că astăzi a sărit în aer un microbuz în care se afla Cerneavski. Politicianul a fost transportat la spital în stare gravă.

Poliția din regiunea Dnepropetrovsk a anunțat că a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de tentativă de omor cu premeditare.

Consilierul municipal Vitalii Cerneavski, în vârstă de 49 de ani, se afla la volanul unui microbuz Volkswagen. El a suferit răni grave.

Fluxul de știri
0