Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Adevăr și speculații: Cine va profita de banii obținuți din vânzarea Stadionului Central

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
În sfârșit, autoritățile au anunțat ce vor face cu banii pe care îi vor obține de la americani în urma vânzării terenului Stadionului Republican.

CHIŞINĂU, 2 aug — Sputnik. Guvernul a decis, astăzi, într-o ședință, că banii obținuți din vânzarea terenului care aparține Stadionului Republican vor fi folosiți pentru infrastructura sportivă din țară. Cabinetul de Miniștri a aprobat o hotărâre în acest sens.

"Vreau să punem capăt tuturor speculațiilor. Să fie foarte clar că acești bani vor fi orientați pentru dezvoltarea infrastructurii sportive din Republica Moldova", a precizat premierul Pavel Filip.

Tot în cadrul ședinței a fost aprobată inițierea negocierilor pentru semnarea Acordului dintre Guvernul Republicii Moldova şi Guvernul Statelor Unite ale Americii privind terenul pentru construcția Ambasadei SUA la Chișinău. Suprafața terenului spre vânzare este de 5,1814 hectare.

Fluxul de știri
0