Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Au mai rămas doar două săptămâni: Dacă nu veți reuși, veți fi penalizați

© Sputnik / Miroslav Rotariбанкноты номиналом 200 лей
банкноты номиналом 200 лей - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Contribuabilii trebuie să achite acest impozit nu mai târziu de 15 august și 15 octombrie curent.

CHIȘINĂU, 31 iul — Sputnik. Serviciul Fiscal de Stat informează că aproximativ 70 la sută dintre contribuabili au achitat impozitul pe bunurile imobiliare beneficiind de 15% reducere.

Astfel, la Bugetul Public Național au fost acumulate 338,7 milioane lei din taxele achitate de către contribuabili drept impozit pe bunurile imobiliare, depășind acumulările perioadei similare a anului precedent cu 23,2 milioane lei sau cu 7,4%.

Жилой квартал - Sputnik Moldova
Iată ce face fiscul: Apartamentele nu vor mai putea fi date în chirie ca până acum

Proprietarii de imobile care au achitat integral impozitul menționat până la 2 iulie, au beneficiat de reducere de 15 la sută din suma impozitului calculat.

SFS anunță contribuabilii care nu au profitat de dreptul de 15% reducere că urmează să achite impozitul pentru bunurile imobiliare și/sau impozitul funciar în părți egale, nu mai târziu de 15 august și 15 octombrie, anul curent.

Persoanele care nu vor achita în termen impozitul pe bunurile imobiliare vor achita penalitate pentru fiecare zi de întârziere (0,0329 % din suma impozitului pe bunurile imobiliare neachitat.

Fluxul de știri
0