Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cutremurător: O polițistă și-a împușcat mama, iar bebelușul ei, găsit cu răni grave la cap

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Din păcate, bebelușul a decedat mai târziu la spital. Poliția ia în calcul mai multe ipoteze.

CHIȘINĂU, 30 iul — Sputnik. O poliţistă din Târgu Jiu, România, aflată în concediu de maternitate, şi-ar fi împuşcat mortal mama cu pistolul din dotarea soţului, care era și el poliţist, informează dugi24.ro.

Și copilul de șase luni al femeii a fost găsit cu plăgi la cap, decedând ulterior la spital. Polițista s-a sinucis la scurt timp, cu aceeaşi armă.
Potrivit sursei, Poliția ia în calcul toate ipotezele, inclusiv varianta unei execuții sau o implicare a soțului, deși acesta este cel care a sunat la 112 și a spus că a descoperit cadavrele când s-a întors de la cumpărături.

Messer - Sputnik Moldova
Detalii șocante în cazul educatoarei care și-a ucis propriul copil

Mama femeii a fost găsită în pat, într-o cameră, cu o rană în torace, iar polițista era căzută la ușa de la intrare, cu pistolul lângă ea, având o plagă împușcată în cap.

Și bebelușul femeii, în vârstă de șase luni, avea plăgi la cap. Medicii de la spitalul din Târgu Jiu au întreprins măsuri de resuscitare, însă copilul a decedat și el la scurt timp.

Totul s-a petrecut duminică după-amiază, în localitatea Bălești, din apropiere de Târgu Jiu. Femeia era angajată la Transporturi Feroviare Târgu Jiu și se afla în concediu postnatal. Din primele informații rezultă că aceasta a luat arma pe care soțul, polițist în localitatea Mătăsari, o avea în dotare și și-a împușcat mortal mama. La scurt timp după crimă, polițista s-a sinucis cu același pistol.

Femeia era angajată de 12 ani în Ministerul de Interne și ultima ei verificare psihologică fusese făcută în mai 2017.Unele surse afirmă că femeia suferise o depresie postnatală severă.

Fluxul de știri
0