Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Detalii șocante în cazul educatoarei care și-a ucis propriul copil

Abonare
O crimă oribilă a zguduit România - o mamă i-a luat viața propriului copil cu o cruzime de neimaginat.

CHIȘINĂU, 14 mart — Sputnik. O femeie în vârstă de 39 de ani din Timișoara, care era și educatoare, și-a ucis fetița de doar patru ani, după care a anunțat poliția, scrie presa din România.

Copila a murit în chinuri groaznice, mama ei tăindu-i venele la ambele mâini, iar apoi înecând-o în cadă.

Tragedia a avut loc noaptea trecută. Femeia a anunțat la 112 că și-a omorât copilul, iar apoi a băut erbicid, încercând să se sinucidă.

исправительное учреждение - Sputnik Moldova
Societate
Ce pedeapsă merită ucigașul din Ungheni care și-a omorât copilul de 6 luni

Potrivit presei din țara vecină, mama ucigașă era educatoare la grădinița din satul Murani, județul Timiș. Acum trei săptămâni, aceasta și-a luat concediu fără plată.

Femeia s-ar fi certat cu soțul ei înainte de a comite crima.

Potrivit Inspectoratului Școlar județean, educatoarea a activat în domeniul învățământului timp de 15 ani, fără a da semne că ar avea vreo problemă.

În contextul acestei crime îngrozitoare, colega noastră de la ro.sputnik.md, Georgiana Arsene, pune problema obligativității controlului psihologic în unităţile şcolare.

"Ce s-ar fi întâmplat, însă, dacă Dumnezeu i-ar fi luat minţile femeii şi ar fi cuprins-o dorinţa de răzbunare când era înconjurată de micuţi", se întreabă ea.

Problema este mai amplă şi un prim pas spre tratarea ei ar fi reintroducerea obligativităţii testării psihologice a cadrelor didactice, consideră jurnalista.

Fluxul de știri
0