Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Moscova, despre "înțelegerile secrete" între Rusia și SUA

© Sputnik / Natalia Seliverstova / Accesați arhiva multimediaMinisterul Afacerilor Externe de la Moscova
Ministerul Afacerilor Externe de la Moscova - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Afacerilor Externe îndeamnă presa internațională să evite speculațiile cu privire la existența unor „înțelegeri secrete” între Rusia și SUA.

CHIȘINĂU, 28 iul — Sputnik. Moscova îndeamnă presa internațională să se abțină de la orice speculații cu privire la existența anumitor înțelegeri secrete între Rusia și SUA la summitul de la Helsinki, se spune într-un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe al Rusiei.

Președintele Iranlui, Hassan Rouhani - Sputnik Moldova
Iranul despre amenințările SUA: Vorbe goale care nu merită nicio atenție

"Îndemnăm presa internațională să se abțină de la orice speculații cu privire la existența unor înțelegeri ascunse între Moscova și Washington", se spune în comentariul MAE.

"Nu trebuie să turnăm gaz pe foc în tentativele de slăbire a relațiilor ruso-americane, de starea cărora depinde securitatea internațională, exact așa cum nu trebuie să fie amplificate tensiunile într-o regiune complicată precum sunt Balcanii", se subliniază în nota diplomației ruse.

Reamintim că pe 16 iulie, în orașul Helsinki a avut loc un summit al președintelui Rusiei, Vladimir Putin, și președintele SUA, Donald Trump.

Expert: Rusia nu este importantă pentru Trump, el este interesat de Putin ca personalitate>>>

Recent, secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo, a declarat că detaliile negocierilor dintre cei doi lider vor rămâne secrete pentru a da posibilitatea continuării a dialogului între cele două state.

Fluxul de știri
0