Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Momente de groază pentru pasagerii unui avion Air Moldova: Avionul a făcut cale întoarsă

© Sputnik / Miroslav RotariAvion Air Moldova - Poză Simbol
Avion Air Moldova - Poză Simbol - Sputnik Moldova
Abonare
La bordul aeronavei Air Moldova se aflau 113 pasageri - toți au primit asistența necesară.

CHIȘINĂU, 28 iul — Sputnik. Un avion al companiei Air Moldova, pe cursa cursa Chișinău — Sankt Petersburg, a fost lovit de un fulger la 10 minute după decolare.

Макет салона ближнемагистрального пассажирского самолета Sukhoi Superjet 100 на МАКС-2017 - Sputnik Moldova
Societate
Descoperire uluitoare: Iată care este cel mai sigur loc în avion - Foto

O aeronavă a companiei Air Moldova a făcut calea întoarsă și a aterizat pe aeroportul din Capitală după ce a fost lovită de un fulger. Potrivit purtătorului de cuvânt Air Moldova, nimeni nu a avut de suferit.

„Compania Air Moldova informează că aeronava E190 care opera zborul 9U 183 pe destinația Chișinău- St. Petersburg, a fost lovită de fulger aproximativ după 10 min de la decolare. Cu toate că nu a fost sesizată nicio neregulă la sistemul de zbor după acest incident, decizia comandantului de a întoarce aeronava înapoi pe Aeroportul Internațional Chisinau respectă procedura și toate normele de siguranță. Niciun pasager sau membru al echipajului nu a avut de suferit", au precizat reprezentanții companiei Air Moldoca într-un comunicat de presă.

Cunoaște-ți drepturile: Ce poți face dacă zborul către destinaţia de vacanță a fost anulat>>>

Potrivit Air Moldova, avionul a aterizat în deplină siguranță. Pasagerii au fost debarcați și primesc asistența necesară la sol. Acum, aeronava este supusă verificărilor tehnice amănunţite.

 

Fluxul de știri
0