Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Salariații unei structuri guvernamentale sunt scoși la lucru și sâmbăta

© Sputnik / Мирослав РотарьЛюди на остановке
Люди на остановке - Sputnik Moldova
Abonare
Serviciul eliberare a actelor de identitate și Serviciul stării civile din cadrul centrelor multifuncționale Căușeni, Comrat, Ialoveni, Sângerei și Centrul Multifuncțional Bălți vor lucra de luni până sâmbătă.

CHIȘINĂU, 27 iul – Sputnik. Începând de luni, 30 iulie, și până în data de 25 august, alte cinci centre multifuncționale ale Agenției Servicii Publice (ASP) își extind programul activitate cu o zi. 

Potrivit unui comunicat al instituției, pentru Serviciul eliberare a actelor de identitate și Serviciul stării civile din cadrul centrelor multifuncționale Căușeni, Comrat, Ialoveni, Sângerei și Centrul Multifuncțional Bălți, care activează în prezent în regim de testare, zilele de luni până sâmbătă vor fi lucrătoare, cu program de lucru cuprins între orele 8.00-17.00. Totodată, Centrul Multifuncțional Căușeni a fost suplinit cu patru ghișee.

Pașaport - Sputnik Moldova
Societate
Se schimbă orarul de perfectare a pașapoartelor la Rezina și Anenii Noi

În același timp, începând cu data de 30 iulie, programul permanent de lucru al Serviciilor înregistrare a unităţilor de drept și Serviciilor cadastrale teritoriale din cadrul centrelor multifuncționale va fi de luni până vineri, iar sâmbătă și duminică vor fi zile de odihnă. 

Serviciile eliberare a actelor de identitate, Serviciile stare civilă și Secțiile (Birourile) înmatricularea mijloacelor de transport, calificare și documentare a conducătorilor auto din cadrul centrelor multifuncționale vor activa permanent de marți până sâmbătă. Excepție fac centrele multifuncționale care au un program extins în perioada estivală a anului.

Totodată, persoanele care au fost programate la Serviciul eliberare a actelor de identitate Bălți pentru duminică, 29 iulie, trebuie să se adreseze la Centrul Multifuncțional din oraș pentru a fi reprogramate în una din zilele lucrătoare.

Din 16 iulie, Centrele multifuncționale din Rezina, Cahul, Anenii Noi dar și centrele multifuncționale Chișinău Nr.1 de pe str. Mihai Viteazul și Chișinău Nr. 3 de pe str. Mihail Sadoveanu, care activează în prezent în regim de testare, prestează servicii șase zile din șapte, în loc de cinci. Angajații oficiilor din Rezina și Anenii Noi au orarul de muncă de la 7.30 până la 17.00. Programul este valabil până în data de 25 august.


Fluxul de știri
0