Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Se schimbă orarul de perfectare a pașapoartelor la Rezina și Anenii Noi

© Sputnik / Miroslav RotariPașaport
Pașaport - Sputnik Moldova
Abonare
Aceste oficii prestează servicii de înregistrare și evidență a populației, înregistrare și licențiere a unităților de drept, înregistrarea bunurilor imobile şi a drepturilor asupra acestora.

CHIȘINĂU, 16 iul – Sputnik. Agenția Servicii Publice (ASP) a decis să extindă programul de activitate a centrelor multifuncționale din Rezina și Anenii Noi în contextul creșterii numărului de cereri din partea cetățenilor. Astfel, din 16 iulie, angajații din cele două centre vor începe munca de la ora 7:30 și vor activa până la 17.00. 

De asemenea, s-a stabilit că ambele subdiviziuni vor activa șase zile din șapte. Potrivit datelor statistice, aproximativ 30 la sută dintre solicitanții de servicii în cadrul centrelor multifuncționale Rezina și Anenii Noi provin din regiunea transnistreană.

Pașaport - Sputnik Moldova
Societate
Ce nu știai despre cipul integrat în pașaportul biometric

Conform aceluiași program de muncă, de luni până sâmbătă, va funcționa și Centrul Multifuncțional Cahul, dar și centrele multifuncționale Chișinău Nr.1 de pe str. Mihai Viteazul și Chișinău Nr. 3 de pe str. Mihail Sadoveanu, care activează în prezent în regim de testare.

Noul program de lucru va fi valabil până în data de 25 august. În perioada menționată, pauza de masă a angajaților cu o durată de o oră se va efectua conform unui grafic fără a întrerupe activitatea de bază a subdiviziunilor.

Aceste oficii prestează servicii de înregistrare și evidență a populației, înregistrare și licențiere a unităților de drept, înregistrarea bunurilor imobile şi a drepturilor asupra acestora. Mai nou, în cadrul centrelor multifuncționale ale ASP este disponibil serviciul de preschimbare a permisului de conducere.

Fluxul de știri
0