Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Adevărat coșmar: Pume flămânde „gospodărind” pe terasa unei case

Abonare
Neștiind cum să reacționeze, proprietarii și-au filmat oaspeții nepoftiți, ajungând astfel în edițiile de știri.

Un cuplu dintr-un oraș nu prea mare din statul american Colorado au descoperit pe terasa casei lor niște oaspeți la care se așteptau cel mai puțin: patru pume cărora li se mai spune uneori și „lei de munte".

Trezindu-se dimineața devreme, stăpânii nu au putut ieși din casă, deoarece pe terasă se plimbau liber patru animale sălbatice care, apropo, aveau un comportament destul de pașnic. Stând ascunși în casă, cei doi soți au început a filma animalele, vorbind în șoaptă pentru a nu le provoca să-i atace. Felinele, fără nici o grabă, au cercetat terasa, au băut apă din micul havuz, după care au plecat.

Se consideră că este un mare noroc să vezi chiar și o singură pumă. Dacă te afli, bineînțeles, într-un loc sigur. Iar apariția a patru pume dintr-odată pare ceva cu totul neverosimil, având în vedere că aceste animale duc un mod de viață absolut solitar. Această istorie de pe Facebook a ajuns în programele de știri ale surselor media din SUA

Pumele atacă rar oamenii. Începând din anul 1890, de când se fac observațiile, au fost înregistrate puțin peste o sută de atacuri, majoritatea fiind în nordul Canadei.

Fluxul de știri
0