Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Urgent: A mai dispărut un om în Capitală – Poliția cere ajutorul cetățenilor – Foto

© Sputnik / Мирослав РотарьЛюди на остановке
Люди на остановке - Sputnik Moldova
Abonare
A mai dispărut un cetățean în Capitală. Acesta plecat de acasă acum o lună și ceva și nu s-a mai întors, iar rudele nu știu nimic despre el.

Пожары в Амурской области - Sputnik Moldova
Societate
Durere fără margini: Fata dispărută după BAC, găsită fără suflare. Ce spun polițiștii
CHIȘINĂU, 26 iul — Sputnik. Poliția Capitalei solicită ajutorul societății pentru a stabili locului aflării bărbatului în vârstă de 45 ani, dispărut fără veste. În data de 18 iunie 2018, persoana a plecat de acasă din sectorul Râșcani al Capitalei şi până în prezent locul aflării nu este cunoscut.

Angajații Inspectoratului de Poliţie Râşcani au fost alertați de către rudele acestuia. Astfel sunt demarate acțiuni polițienești în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor și locul aflării.

Poliția a dat semnalmente celui dispărut: vârsta de 45 ani, înălțimea — 1,60 cm, ochi căprui, părul de culoare șaten, posibil era îmbrăcat în pantaloni sport de culoare neagră, maiou albastru, chipiu albastru. Se afla la evidenţa medicului psihiatru, anterior a mai plecat de la domiciliu.

© Poliția Capitalei Om dat dispărut
Om dat dispărut  - Sputnik Moldova
Om dat dispărut

Poliția îi roagă pe cei care dispun de informaţii ce ar favoriza stabilirea locului aflării persoanei dispărute să sune la numărul de telefon 022 44 61 00 sau 079 014 578.

Fluxul de știri
0