Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Câinele erou al Serviciului Vamal: Iată ce a făcut acesta - Foto

© Photo : Serviciul Vamal al Republicii MoldovaКонтрабанда сигарет
Контрабанда сигарет - Sputnik Moldova
Abonare
Un lot de țigări de contrabandă a fost descoperit de vameși cu ajutorul câinelui polițist.

CHIȘINĂU, 26 iul — Sputnik. Încă o tentativă de trafic ilicit cu țigarete a fost deconspirtată cu ajutorul câinelui polițișt. Încălcarea a fost înregistrată în data de 25 iulie, la postul vamal Cahul.

Produsele din tutun erau ascunse în peretele lateral al unui autocar, la volanul căruia era un bărbat originar din Republicii Moldova. În total, vameșii au găsit 10 000 de țigarete, marcate cu timbru de acciz al Republicii Moldova. Țigaretele au fost reținute în vederea confiscării, iar bărbatul riscă o amendă de până la 4 500 de lei.

În data de 24 iulie vameșii de la Leușeni au găsit 70 000 de țigări ascunse într-o mașină cu ajutorul câinelui polițist.

Țigările de contrabandă și mașina au fost confiscate de oamenii legii. Câinele Serviciului Vamal, specializat în detectarea produselor din tutun, a reacționat la una dintre mașinile de pe pista destinată persoanelor care nu au nimic de declarat. În urma controlului, vameșii au depistat mai multe locuri special amenajate unde erau ascunse pachetele cu țigarete de diverse mărci.

Fluxul de știri
0