Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Tatiana Badan: Povestea unui primar de succes

© Sputnik / Rodion ProcaTatiana Badan
Tatiana Badan - Sputnik Moldova
Abonare
Tatiana Badan este primarul satului Selemet și președintele Congresului Autorităților Locale din Republica Moldova.
Tatiana Badan: Povestea unui primar de succes

Crearea oportunităților pentru tineri de a se dezvolta în permanență, respectul pentru bătrâni și valorificarea tradițiilor populare, au contribuit la faptul ca Tatiana Badan să fie apreciată de localnicii din Selemet și să-i acorde votul de încredere pentru a fi primar patru mandate la rând. De fiecare dată a câștigat alegerile cu o diferență mare față de ceilalți candidați. La ultimul scrutin, pentru ea au votat 96% dintre alegătorii din sat.

"Votul de încredere al localnicilor pentru mine înseamnă o responsabilitate enormă. De fiecare dată îmi asum răspunderea și voința de a contribui la dezvoltarea satului meu de baștină Selemet. Succesele și rezultatele pe care le avem în localitate se datorează echipei unite și competente cu care lucrez pe parcursul acestor ani. Fără sprijinul localnicilor din satul Selemet nu am fi reușit tot ce ne-am propus. Suntem uniți și de aceea  vom obține rezultate și în viitor", a relatat Tatiana Badan în cadrul emisiunii "Sputnik Matinal".

Tatiana Badan recunoaște că nu e ușor să fii un primar neafiliat politic, fiindu-i foarte greu să atragă finanțare de la bugetul de stat. De aceea primărița satului Selemet a început să atragă în localitate investiții din exterior și a reușit să implementeze multe proiecte.

"Cele mai multe proiecte au fost realizate cu bani oferiți de partenerii externi ai primăriei — din Norvegia, Slovacia, SUA și România. Îmi amintesc că la începutul activității mele de primar văruiam copacii alături de localnicii satului Selemet. Mi-am pus scopul să le comunic localnicilor despre toate proiectele realizate în localitate. Sunt convinsă că, povestea unui primar de succes începe cu sprijinul și încrederea poporului", a menționat Tatiana Badan.

Mai multe detalii despre activitatea primarului satului Selemet Tatiana Badan aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0