Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Șoferii de curse interurbane, trași pe dreapta de inspectorii de patrulare, ANTA și fisc

© Sputnik / Мирослав Ротарьtransport microbuse masini транспорт микроавтобусы машины
transport microbuse masini транспорт микроавтобусы машины - Sputnik Moldova
Abonare
Mai mulți șoferi au fost amendați de către ANTA pentru încălcarea regulilor de transportare a pasagerilor.

CHIȘINĂU, 23 iul – Sputnik. Inspectorii Agenției Naționale Transport Auto (ANTA), împreună cu cei de la Inspectoratul Național de Patrulare (INP) și Serviciul Fiscal de Stat (SFS) au efectuat acțiuni ample de control a operatorilor de transport, care prestează servicii de transport pasageri contra cost, pe curse regulate. Doar în municipiul Chișinău, inspectorii ANTA au întocmit 11 procese-verbale cu privire la contravenție, iar inspectorii SFS — 13 procese-verbale.

Verificările operatorilor de transport au fost organizate simultan, la toate ieșirile din Chișinău. 

CNA НАЦ - Sputnik Moldova
Societate
CNA a aplicat lovitura de grație mafiei din transporturi

„Acțiunile de control inițiate au scopul de a verifica corectitudinea prestării serviciilor de transport pasageri, precum și starea tehnică a unităților de transport. Asemenea acțiuni vor fi efectuate sistematic”, a declarat secretarul de stat al Ministerului Economiei și Infrastructurii, Serghei Bucătaru.

Totodată, în timpul verificărilor, inspectorii au îndemnat călătorii să-și revendice drepturile, inclusiv prin solicitarea tichetului de călătorie.

Acțiunile de control vin ca urmare a ședinței convocată, săptămâna trecută, de către ministrul Chiril Gaburici cu angajații ANTA, în cadrul căreia le a cerut acestora să vină cu măsuri imediate, pentru soluționarea problemelor din transport.


Fluxul de știri
0