Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Exclusiv: Ce orașe va vizita Patriarhul Kirill în Moldova

© Sputnik / Сергей Пятаков / Accesați arhiva multimediaПатриарх Московский и всея Руси Кирилл
Патриарх Московский и всея Руси Кирилл - Sputnik Moldova
Abonare
Igor Dodon a dezvăluit într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Sputnik când va veni în Moldova Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii, Kirill I, și ce orașe va vizita.

CHIȘINĂU, 23 iul – Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a dezvăluit în cadrul unui interviu în exclusivitate pentru Sputnik-Moldova date din agenda vizitei în Moldova a Patriarhului Moscovei și al Întregii Rusii, Kirill I. 

Президент Игорь Додон - Sputnik Moldova
Politică
Igor Dodon a oferit un interviu în exclusivitate pentru Sputnik

Șeful statului a anunțat că Sanctitatea Sa va veni în Moldova în toamna acestui an, iar vizita va cuprinde deplasări la Chișinău, Comrat și Bălți. 

”La ultima întrevedere pe care am avut-o acum o lună și jumătate, Patriarhul Kirill a declarat că va vizita neapărat Republica Moldova, în toamnă. De această dată, Preasfinția Sa va merge la Chișinău, Comrat și Bălți”, a declarat președintele pentru Sputnik.

Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii, Kirill, a vizitat Republica Moldova în luna octombrie 2011. Sanctitatea Sa s-a aflat la Chișinău și a vizitat stânga Nistrului.

Fluxul de știri
0