Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident mortal în raionul Orhei: Un biciclist, lovit de o mașină

© SputnikAccident
Accident - Sputnik Moldova
Abonare
Tragedia a avut loc aseară, la ora 21:30, în satul Jora de Sus, raionul Orhei.

CHIȘINĂU, 23 iul — Sputnik. Un biciclist a decedat după ce a fost lovit mortal de un automobil. Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Orhei, Irina Burdujan, a declarat pentru Sputnik Moldova că o persoană, la volanul unui automobil de marca Nissan, a lovit un biciclist în vârstă de 32 de ani.

Авария в Кишиневе - Sputnik Moldova
Societate
Accident teribil la Bălți: A fost nevoie de intervenția salvatorilor IGSU - Video

Accidentul a avut loc ieri seara, la ora 21:30. Biciclistul avea 32 de ani.

Potrivit Irinei Burdujan, în urma măsurilor întreprinse de angajații Inspectoratului de Poliție Orhei, s-a stabilit că accidentul a avut loc pe strada centrală din satul Jora de Sus, raionul Orhei. O persoană necunoscută, conducând un automobilul de marca Nissan, a lovit un biciclist care se deplasa spre satul Jora de Mijloc, raionul Orhei.

Șoferul automobilului a părăsit locul accidentului, deplasându-se într-o direcție necunoscută, iar victima, un bărbat în vârstă de 32 de ani, a suferit vătămări corporale grave și a decedat la fața locului.

Pe urme fierbinți, polițiștii au identificat conducătorul automobilului, care s-a adeverit a fi un tânăr în vârstă de 20 de ani, locuitor al satului Jora de Sus, raionul Orhei.

Poliția a pornit o cauză penală pentru încălcarea regulilor de securitate a circulației rutiere cu decesul unei persoane, precum și părăsirea locului accidentului rutier.

Accident teribil: Un tir a strivit un microbuz>>>

Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore și riscă privațiune de libertate de până la șapte ani.

© Photo : IP Orhei / Jora de Sus - AccidentJora de Sus - Accident
Jora de Sus - Accident - Sputnik Moldova
Jora de Sus - Accident
Fluxul de știri
0