Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident teribil la Bălți: A fost nevoie de intervenția salvatorilor IGSU - Video

© Sputnik / Miroslav RotariАвария в Кишиневе
Авария в Кишиневе - Sputnik Moldova
Abonare
Salvatorii au scos dintr-o mașină avariată o femeie care avea piciorul fracturat.

CHIȘINĂU, 22 iul — Sputnik. Salvatorii au fost alertați pentru a efectua lucrări de descarcerare în urma unui accident de circulație produs în apropierea satului Dobrogea Nouă, raionul Sîngerei.

Автомобиль - Sputnik Moldova
Societate
Tâlhărie la drumul mare: L-au oprit, au urcat în mașină și i-au luat 17 mii de euro

Conform datelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, un autoturism de model Mazda a derapat de pe traseu și a ajuns într-un copac.

Salvatorii au stabilit că în urma accidentului o femeie în vârstă de 27 ani care se afla pe locul pasagerului din față a rămas blocată în autoturism. Angajații Detașmentului Căutare Salvare numărul 2 din munnicipiul Bălți au efectuat lucrările de descarcerare în cel mai scurt timp, iar pasagera a fost transportată cu o ambulanță la spitalul din mununicipiul  Bălți cu suspecție de fractură a piciorului.

Șoferul autoturismului, un bărbat în vărstă de 29 de ani, nu a avut nevoie de ajutorul salvatorilor. Alte circumstanţe urmează să fie stabilite de către polițiști. Potrivit datelor IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 30 de situații de risc.

Fluxul de știri
0