Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Ultima Oră: Presa a aflat ce a discutat Igor Dodon cu Dmitri Kozak - detalii

© Facebook / Igor DodonIgor Dodon și Dmitri Kozak
Igor Dodon și Dmitri Kozak - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Igor Dodon a dezvăluit mai multe detalii din discuția purtată cu reprezentantul special al președintelui Vladimir Putin pentru Moldova, Dmitri Kozak.

CHIȘINĂU, 16 iul — Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu noul reprezentant special al Președintelui rus pentru Republica Moldova, Dmitri Kozak.

”Am avut o întrevedere de lucru cu domnul Dmitri Kozak, vicepremierul Federației Ruse, reprezentantul special al Președintelui Rusiei pentru dezvoltarea relațiilor comerciale și economice cu Republica Moldova. Am discutat un spectru larg de probleme ce țin de politică internă și externă a Republicii Moldova, relațiile comerciale externe între Moldova și Rusia, dar și reglementarea conflictului transnistrean”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui Dodon, numirea lui Dmitri Kozak în funcția de reprezentant special al președintelui Rusiei este foarte importantă pentru Republica Moldova, subliniind că vicepremierul rus cunoaște bine specificul țării noastre și a regiunii în întregime.

Fluxul de știri
0