Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Tâlhărie la drumul mare: L-au oprit, au urcat în mașină și i-au luat 17 mii de euro

CC0 / Pixabay / Free-Photos / Автомобиль
Автомобиль - Sputnik Moldova
Abonare
Cazul relatat de chiar Inspectoratul General al Poliției este unul ieșit din comun: acum câteva zile, trei indivizi l-au bătut și, amenințându-l cu un cuțit, i-au luat toți banii pe care acesta îi avea asupra sa un cetățean ce s-a oferit să-i ajute.

CHIȘINĂU, 17 iul — Sputnik. Poliția Republicii Moldova solicită ajutorul cetățenilor în vederea identificării a trei persoane, portretele cărora au fost reconstituite după mărturiile martorilor.

Пожары в Амурской области - Sputnik Moldova
Societate
Durere fără margini: Fata dispărută după BAC, găsită fără suflare. Ce spun polițiștii

Indivizii sunt căutați de poliție pentru că au agresat fizic un bărbat de 46 de ani, după care i-au luat banii și au plecat într-o direcție necunoscută.

Totul s-a întâmplat în data de 9 iulie curent, după ce victima a luat ca pasageri, în apropierea localității Budești, trei persoane care se deplasau spre Bender. În apropierea satului Bulboaca, raionul Anenii Noi, suspecții l-au agresat și amenințat cu un cuțit, după care i-au luat 17 200 de euro și 800 de lei.

Conform primelor constatări, unul dintre suspecți este un bărbat cu vârsta cuprinsă între 40-50 de ani, înălțimea 170-175 de cm, constituția corpului medie, păr de culoare întunecat, tuns scurt (posibil cu pleș pe cap), îmbrăcat în pantaloni de culoare verzuie cu mai multe buzunare prin părți, maiou de culoare albastră, vorbitor de limbă rusă.

© Photo : politia.mdФоторобот грабителей
Фоторобот грабителей  - Sputnik Moldova
Фоторобот грабителей

 

Cel de-al doilea suspect este un bărbat cu vârsta cuprinsă între 24-27 de ani, înălțimea de 185-190 de cm, constituția corpului sportivă, păr lung de culoare întunecată, fața ovală lunguiață, cu ten închis, îmbrăcat în pantaloni întunecați, maiou de culoare oranj, pe umăr avea un rucsac de culoare neagră, vorbitor de limbă rusă.

Cea de-a treia persoană este o femeie cu vârsta cuprinsă între 35 — 40 de ani, corpolență plină, păr lung de culoare întunecat, îmbrăcată într-o vestă lungă de culoare întunecată.

Poliția solicită orice informație ce ar ajuta la identificarea şi localizarea persoanelor suspectate. Cetăţenii pot informa Poliţia la următoarele numere de contact: 069174759, 079557936 și 060026393.

 

Fluxul de știri
0