Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Șoc în Moldova: Un ministru călătorește cu microbuzul de linie - Foto

© Sputnik / Miroslav RotariОбщественный транспорт
Общественный транспорт - Sputnik Moldova
Abonare
Chiril Gaburici a călătorit cu microbuzul din Chișinău până la Taraclia. Acesta a identificat mai multe probleme.

CHIȘINĂU, 20 iul — Sputnik. Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a mers într-o vizită în teritoriu cu transportul public.

Гигантский планшет BigPad - Sputnik Moldova
Societate
Chiril Gaburici a invitat gigantul economic Tesla să investească în Moldova

Mai exact, acesta și-a cumpărat bilet de la gară și a urcat în microbuzul de pe linia Chișinău — Taraclia. Acesta a scris pe Facebook că în timpul vizitei sale de lucru a documentat fiecare pas și toate problemele din autogări. Chiril Gaburici a scris și câteva nereguli pe care le-a observat în timpul călătoriei.

"Chișinău-Taraclia. Am pornit în vizita în teritoriu a Cabinetului de Miniștri. Documentez fiecare pas în autogară. Cel mai bine, problemele în transport se văd la fața locului. Sper că și ANTA face asta, cel puțin, după discuțiile noastre de zilele trecute", a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.

Una dintre probleme depistate a fost că șoferul microbuzului a alimentat cu combustibil vehicolul în timp ce avea în mașină pasageri. În cadrul unei vizite la ANTA, ministrul Chiril Gaburici a venit cu o listă de probleme care necesită a fi soluționate în regim prioritar. Ministrul a cerut să fie întreprinse măsuri de combatere a transportului ilicit de călători în regim de taxi, în toate localitățile țării.

Fluxul de știri
0