Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Emoționant: Drama prin care a trecut o cântăreață din Moldova la vârsta de 14 ani

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Frumoasa cântăreaţă a vorbit atât despre momentele bune din viaţa sa, dar şi despre cele care pot fi trecute la capitolul „experienţe de viaţă".

BUCUREŞTI, 20 iul — Sputnik, Georgiana Arsene. Toată lumea o cunoaşte pe artista Anastasia Lazariuc, îi ştie cântecele şi le fredonează o dată cu ea. Puţini ştiu însă ce se ascunde dincolo de zâmbetul larg al acesteia, la ce încercări a supus-o viaţa şi cum a reuşit să meargă mai departe.

Una din cele mai dureroase amintiri din tinereţea cântăreţei originară din Republica Moldova este pierderea tragică a tatălui său, pe când aceasta avea numai 14 ani.

Laurențiu Popescu - Sputnik Moldova
Interpretul Laurențiu Popescu, despre destrămarea formației Savana și cariera sa solo

Artista a mărturisit că oamenii şi lucrurile frumoase care i se întâmplă în prezent alături de familia sa o fac să se simtă împlinită şi foarte fericită. Ea consideră că lucrurile sunt trecătoare, iar viaţa trebuie trăită la intensitate maximă.

„Eu nu mă enervez. Stau cu zâmbetul pe faţă, fără nervi. Viaţa ne dă anumite încercări, care sunt ca nişte examene pe care trebuie să ne descurcăm să le trecem. În faţa Creatorului trebuie să primim o notă bună. Activitatea artistică m-a ajutat foarte mult. În momentul în care sunt în faţa unui public, eu uit de toate problemele. Este ca şi cum m-aş duce la psiholog, mă descarc, iau de la public energie", a precizat Anastasia Lazariuc, potrivit click.ro.

Un lucru care o face să se simtă mult mai bine atunci când are de înfruntat diferite probleme il reprezintă oamenii din jurul său care o susţin şi o iubesc necondiţionat. Vorbim atât despre familie, cât şi despre prieteni.

Sunt prieteni vechi, de şcoală, a spus aceasta, care a adăugat că unii apar, alţii, dispar, asta şi pentru că, probabil, fiecare a avut un motiv sau un scop în viaţă.

„Dacă au dispărut, nu-i nici o supărare. Iubirea niciodată nu va dispărea din mine, speranţa cu atât mai mult", a mai declarat artista.

Iustina Scarlat - Sputnik Moldova
Un interpret trebuie să educe publicul, nu să coboare la nivelul acestuia

Deşi are multe motive de bucurie, Anastasia Lazariuc îşi aminteşte cu regret diverse momente şi întâmplări din trecut. Unul dintre acestea îl reprezintă relaţia cu fostul soţ. Lazariuc are un mare regret, şi anume că nu l-a avut mai mult timp alături pe tatăl ei, care a murit când artista avea 14 ani.

Un exemplu pe care l-a avut în viaţă a fost chiar al mamei sale care a trăit până la 90 de ani, a avut 11 copii, iar pe 5 dintre aceştia i-a înmormântat chiar ea.

„Fostul soţ nu ştiu dacă a acceptat viaţa asta a mea… Nu m-am recăsătorit pentru că nu am întâlnit bărbatul care să mă accepte. (…) Au fost drame, au fost căzături, dar mergem mai departe", a precizat artista.

Fluxul de știri
0