Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Interpretul Laurențiu Popescu, despre destrămarea formației Savana și cariera sa solo

© Sputnik / OsmatescoLaurențiu Popescu
Laurențiu Popescu - Sputnik Moldova
Abonare
Savana a fost o formație de muzică ușoară și pop-dance din Republica Moldova, compusă din interpreții Laurențiu Popescu, Diana Pleș (Rotaru) și Tatiana Malaia. O bună parte din piesele formației au devenit hituri pe plan național și au fost difuzate la multe posturi de radio cu acoperire națională din Republica Moldova.
Ex-membrul trupei Savana, Laurențiu Popescu, despre muzică

În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal" interpretul de muzică ușoară și fostul membru al trupei Savana, Laurențiu Popescu a povestit în detalii cum și-a continuat activitatea muzicală după destrămarea formației.

"Trupa a fost fondată în anul 2000 și a existat până în 2007. Tatiana a emigrat în Canada, iar eu și Diana Rotaru am hotărât să continuăm cariera de artiști solo. Pentru mine nu a fost ușor de la început, dar astăzi mă simt un artist împlinit. Acum sunt în proces de creație și particip la diverse evenimente. Am un respect deosebit pentru mulți artiști din țara noastră precum Ion Suruceanu, Ștefan Petrache, Zinaida Julea, Mihai Ciobanu și mulți alții. Din păcate nu toți cântăreții tineri au respect pentru această generație de aur ", a povestit Laurențiu Popescu.

Totodată, artistul spune că familia îi este mereu alături și îl susține în toate activitățile sale. Laurențiu Popescu se gândește în perspectivă la crearea unei eventuale formații împreună cu cei doi fii ai săi.

Mai multe detalii despre viața și activitatea artistului Laurențiu Popescu aflați din fișierul audio atașat.

Fluxul de știri
0