Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Important: Diplomat german, decorat cu ordin de onoare de Igor Dodon

© Sputnik / Miroslav RotariПрезидент Игорь Додон
Президент Игорь Додон - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele țării noastre, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Julia Monar.

CHIȘINĂU, 20 iul — Sputnik. Președintele țării, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Federale Germania în Republica Moldova, Julia Monar. 

Igor Dodon și Thornbiorn Paterno Castello di Carcaci - Sputnik Moldova
Politică
Igor Dodon dezvăluie ce a discutat cu un cavaler al Ordinului de Malta

Oficialul țării noastre i-a mulțumumit ambasadoarei pentru activitatea pe care o desfășoară în Republica Moldova. Igor Dodon a apreciat contribuția adusă la consolidarea relațiilor moldo-germane, în ciuda faptului că este de o perioada scurtă în această funcție.

"Am exprimat convingerea că odată cu numirea unui nou ambasador german în Republica Moldova, relațiile bilaterale vor continua să evolueze și să înregistreze noi succese importante pentru ambele părți", a scris Igor Dodon pe pagina oficială de Facebook.

Președintele țării noastre i-a oferit Juliei Monar "Ordinul de Onoare" în semn de profundă gratitudine pentru contribuția substanțială la dezvoltarea și consolidarea relațiilor de prietenie şi colaborare moldo-germane.

Fluxul de știri
0