Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Igor Dodon dezvăluie ce a discutat cu un cavaler al Ordinului de Malta

© Facebook / Igor DodonIgor Dodon și Thornbiorn Paterno Castello di Carcaci
Igor Dodon și Thornbiorn Paterno Castello di Carcaci - Sputnik Moldova
Abonare
Iată ce a discutat președintele Igor Dodon cu cavalerul Ordinului de Malta Thornbiorn Paterno Castello di Carcaci din Italia.

CHIȘINĂU, 17 iul — Sputnik. Președintele Igor Dodon s-a întâlnit marți cu cavalerul Ordinului de Malta Thornbiorn Paterno Castello di Carcaci din Italia, care întreprinde în aceste zile o vizită de documentare în țara noastră.

”În cadrul dialogului, am discutat posibilitățile de colaborare în domeniul organizării și desfășurării unor activități și acțiuni de binefacere comune. Am menționat că susținerea persoanelor cu nevoi speciale, a familiilor cu mulți copii, bătrânilor, persoanelor neajutorate constituie pentru mine o prioritate”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, președintele a anunțat că Fundația "Din Suflet" își propune în acest an să realizeze mai multe proiecte, printre care oferirea ghiozdanelor și rechizitelor școlare pentru circa 30 de mii de elevi care vor merge în clasa I, să construiască aproximativ 100 de complexe sportive în diverse localități ale țării, să ofere asistență necesară pentru încă 500 de grădinițe.

Igor Dodon și-a arătat disponibilitatea lansării a mai multe proiecte comune în domeniile stabilite de comun acord.

Totodată, președintele l-a invitat pe Thornbiorn Paterno Castello să participe la Congresul Mondial al Familiei, care va avea loc în septembrie la Chișinău și care are drept scop promovarea valorilor familiei.

Fluxul de știri
0