Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Șocant: Frații suspectați de dublă crimă, lăsați în libertate

Abonare
Doi bărbați, paznici la o firmă din București, au fost găsiți luni fără suflare. Bănuiți de omor sunt doi colegi de-ai victimelor.

CHIȘINĂU, 18 iul — Sputnik. Doi frați, bănuiți că și-ar fi ucis în ultimul an trei colegi de muncă, au fost lăsați în libertate de judecători. Tribunalul Bucureşti a respins cererea de arestare preventivă făcută de procurori şi i-a plasat pe suspecţi sub control judiciar, informează digi24.

Doi bărbați, în vârstă de 52 şi respectiv 65 de ani, au fost găsiţi fără suflare, luni, chiar la firma de materiale de construcţii la care erau angajați ca paznici.

Cei doi bărbaţi au fost văzuţi ultima dată duminică seară, când au intrat în tura de noapte, iar dimineaţă au fost găsit morţi într-o hală dezafectată a firmei.

Убийца - Sputnik Moldova
Societate
Omor descoperit după patru ani, în urma unui sunet făcut la Poliție de iubita unui ucigaș

În noaptea de luni spre marți, polițiștii bucureșteni au reținut două persoane, suspectate de comiterea crimei. Atât suspecţii, cât şi victimele erau angajaţi ai aceleiași firme de pază din București.

Potrivit procurorilor, victimele au fost lovite şi au căzut de la primul nivel al halei, suferind multiple traumatisme care au dus la deces.

Presupușii asasini sunt frați, iar acum a ieșit la iveală că aceștia și-au mai omorât anterior un coleg. Poliţiştii de la Omoruri au găsit legături între bănuiți şi o altă crimă care a avut loc, în urmă cu un an, în acelaşi loc. Şi atunci, victima ar fi fost tot un paznic, precizează sursa.

Procurorii români au început urmărirea penală a acestora pentru omor şi omor calificat.

Marți, cei doi suspecți au fost prezentați la judecător cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cererea a fost respinsă însă de judecătorii Tribunalului București, care a decis plasarea presupușilor asasini sub control judiciar.

Fluxul de știri
0